Gratis verzending vanaf €70,-

Advies nodig? info@wetthrasport.be

Verzendprocedure

 

 1. Je bestelling komt bij ons binnen zodra we je betaling ontvangen hebben. Deze betaling kan via Bancontact, Visa, Mastercard, iDeal en/of overschrijving. Indien je kiest voor overschrijving, dan verzenden wij pas van zodra wij jouw betaling hebben ontvangen op onze rekening.
   
 2. Vanaf dan worden je goederen uit de stock gehaald of bijbesteld en verpakt door een van onze medewerkers.
   
 3. Bij het inpakken van de goederen wordt er een pakbon geplaatst en bijhorend bedankingsbriefje. In geval van breekbaar materiaal wordt dit duidelijk aangegeven op de doos. 
   
 4. Alle verpakte goederen worden dagelijks aan Bpost bezorgd en geleverd aan het distributiemagazijn, waar ze worden gesorteerd.
   
 5. Jouw bestelling vertrekt nu uit het distributiemagazijn op weg naar de bestemming m.a.w. naar het leveringsadres, al dan niet gelijk aan het facturatie adres. Wees even aandachtig bij het kiezen van het leveringsadres en verkies bij voorkeur een adres waar je overdag makkelijk bereikbaar bent. Indien je niet op het opgegeven adres aanwezig bent, dan zal men een bericht in je bus achterlaten, waarna je in een afhaalpunt / postkantoor de bestelling kan gaan ophalen.
   
 6. Indien je dit item niet gaat ophalen, krijg je nog tweede bericht om dat alsnog te doen.
   
 7. Jouw bestelling wacht vanaf dan nog 14 dagen op de afhaling. Daarna keren de goederen terug naar ons. Je kan ons contacteren indien je alsnog de goederen wenst te ontvangen.
   
 8. Indien je gekozen hebt voor afhaling bij ons, dan houden onze medewerkers je op de hoogte via mail of sms van de status van je bestelling.

 

Alle pakketten worden verzonden via Bpost

Artikelen retourneren

 

U kan producten retourneren naar onderstaand adres: 

Wetthra Sport
Oude Pontweg 22
9070 Heusden
Belgium 

Download hier het retourdocument

Voorwaarden retourneren

Wij garanderen altijd de beste kwaliteit van onze producten. Toch is het mogelijk bestelde artikelen te retourneren met uitzondering op voeding. Binnen 10 dagen na ontvangst in ons magazijn crediteren wij de geldende waarde. Een saldo in uw voordeel wordt gerestitueerd. Het recht op volledige restitutie vervalt na 10 dagen.

 1. Goederen die retour worden gestuurd dienen onbeschadigd en compleet aangeleverd te worden.
   
 2. U dient de producten in een geschikte verpakking terug te sturen en geen stickers en/of tape te plakken op de originele verpakking. Het schrijven op de originele verpakking is niet toegestaan.
   
 3. Indien u gebruik wilt maken van een volledige restitutie, dient u de producten in originele verpakking te retourneren. Onderstaande punten leiden tot waardevermindering: beschadigde originele doos, tape en/of stickers op de originele doos, het schrijven op de originele verpakking, verscheurde en/of ontbrekende folie, viezigheid of krassen op het product, ontbrekende en/of kapot piepschuim in de verpakking, ontbrekende en/of kapotte zakjes/kabelbinders
   
 4. Goederen dienen opgestuurd te worden via Bpost. 

Om u zo een best mogelijke ervaring te geven maakt deze website gebruik van cookies, meer info kan je vinden in onzeprivacy policy