Gratis verzending vanaf €70,-

Advies nodig? info@wetthrasport.be

Sportmassage

 

Sportmassage is een massage speciaal gericht op sporters. Het bevordert het herstel, voorkomt sportblessures en het draagt bij tot een meer effectieve training en een betere sportprestatie. Het is vooral een manier om na de inspanning het herstel te bevorderen door de doorbloeding en stofwisseling te verbeteren. Het stimuleert de spieractie en de afdrijving van vocht.

 • Sportmassage kan op vier momenten toegepast worden: 
 • één of enkele dagen na een training of wedstrijd;
 • voorafgaand aan een sportieve activiteit, als onderdeel van de warming-up;
 • tussendoor, bijvoorbeeld tijdens een baantoernooi;
 • direct — als onderdeel van de cooling-down — of binnen enkele uren na een sportieve activiteit.
   

Doel:

Mijn behandeling is gericht op het in conditie houden of krijgen van het sporterslichaam in zijn geheel.

Maar ook als u niet sport en last heeft van stijve spieren, gevoelige schouders of pijnlijke benen kunt u bij mij terecht. U hoeft geen sporter te zijn om van mijn diensten gebruik te kunnen maken, noch hoeft u ergens last van te hebben. Het is soms ook fijn om uzelf even te verwennen met een andere vorm van massage.

Prijzen

 • Sportmassage benen 30 à 45min (€25)
 • Sportmassage rug / bekken 30min (€25)
 • Sportmassage bovenrug / schouders (€30)
 • Sportmassage combinatie naar keuze 45 à 60min (€40)

Kinesiotaping

 

KinesioTape en de daarbij behorende KinesioTaping Methode is een benaming van elastisch therapeutische tape. De tape wordt gebruikt met de intentie om pijn, ongemak en belemmeringen te behandelen bij atletisch letsel. De tape is, anders dan traditionele sporttape, rekbaar. Deze rekbaarheid bedraagt ca. 140% en is daarmee vergelijkbaar met die van de huid. De tape wordt toniserend of detoniseren aangelegd. Het aanleggen van een kinesiotape vergt een goede spierkennis daar het van groot belang is de insertie en origi van een spier te kennen.

De lijmlaag van deze tape is van een ander materiaal gemaakt, waardoor irritatie van de huid nagenoeg niet voorkomt en deze meerdere dagen achtereen gedragen kan worden. Het werkingsmechanisme van deze tapetechniek is in eerste instantie neurofysiologisch; via de sensoren in de huid, wordt het zenuwstelsel aangesproken met als gevolg een vermindering van pijn, verbetering van functie of het opheffen van beperkingen.

Doel

Mijn behandeling is gericht op het in conditie houden of krijgen van het sporterslichaam in zijn geheel.

Maar ook als u niet sport en last heeft van stijve spieren, gevoelige schouders of pijnlijke benen kunt u bij mij terecht. U hoeft geen sporter te zijn om van mijn diensten gebruik te kunnen maken, noch hoeft u ergens last van te hebben. Het is soms ook erg fijn om uzelf even te verwennen met een andere vorm van massage. Tegenwoordig willen we gezonder leven en beter zorgen voor ons eigen lichaam dat alles wordt steeds belangrijker.

Prijzen

Aanleggen Kinesio Tape 5€

Om u zo een best mogelijke ervaring te geven maakt deze website gebruik van cookies, meer info kan je vinden in onzeprivacy policy